OČNA POLIKLINIKA DR. BUĆAN ::Tel/fax: 021-312-342:: Mobitel: 099 826 3821 :: Email: bucan@poliklinika-bucan.hr

Osoblje

Kajo Bućan

Izv.prof.dr.sc. Kajo Bućan, primarijus, dr.med.

Izv.prof.dr.sc. Kajo Bućan, primarijus, dr.med.; specijalist oftalmolog, subspecijalist za stražnji očni segment, izvanredni profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, predsjednik Sekcije za retinu Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog  društva, predstavnik HOD-a u SOE, predavač na poslijediplomskom studiju iz Oftalmologije pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu, član Europskog udruženja za kirurgiju katarakte i refrakcijsku kirurgiju, suradni član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske i redoviti ispitivač na EBO ispitima u Parizu (specijalistički ispiti za specijalizante oftalmologije na razini EU).. Od 1995.g. do 2003.g. višekratno boravio i usavršavao se u nekoliko zemalja EU ( Barcelona –Clinica Barraquer, Augenklinik Bürgerhospital Frankfurt a.M., Schrüns-Austria , Moorfields Eye hospital London) i na očnim klinikama u Zagrebu. Aktivni sudionik međunarodnih i domaćih kongresa i stručnih sastanaka, koautor u tri sveučilišna udžbenika, objavio 57 znanstvenih i stručnih radova, aktivno izlagao na preko 60 kongresa i simpozija, suorganizator nekoliko svjetskih i međunarodnih kongresa.

Marija Vosila

Marija Vosila, dr.med.

Marija Vosila, dr.med., specijalist oftalmologije, s kliničkim iskustvom u primjeni kontaktnih leća i liječenju prednjeg očnog segmenta te dijagnostici i liječenju glaukoma (povišenog očnog tlaka) i očnih bolesti kod djece (korekcije vida, određivanje objektivne dioptrije u širokoj zjenici). Posebno educirana za suvremenu dijagnostiku  poremećaja kolornog vida (raspoznavanja boja).

Snježana Jenik

Snježana Jenik

Medicinska sestra oftalmološkog smjera, s dugogodišnjim radnim iskustvom u oftalmologiji na klinici i u privatnoj praksi. Posjeduje iskustvo te stručno znanje rada u operacijskoj dvorani i iskustvo rada s kontaktnim lećama.

Mirjana Komljen

Mirjana Komljen

Mirjana Komljen, viša medicinska sestra oftalmološkog smjera, s dugogodišnjim radnim iskustvom u oftalmologiji na klinici i u privatnoj praksi.

Mr.sc.Venera Lakos dr.med. subspecijalist dječje oftalmologije

Mr.sc.Venera Lakos dr.med. subspecijalist dječje oftalmologije

Mr.sc.Venera Lakos dr.med. subspecijalist djecje oftalmologije

Dr. Lakoš svoje profesionalno usmjerenje je većinom formirala u radu s djecom ošetećenog vida-slabovidnima, škiljavom djecom i djecom s težim refrakcijskim greškama ("visokom i kompliciranom dioptrijom"). Iz područja dječje oftalmologije objavila je više radova u međunarodnoj literaturi i nastupala na međunarodnim i nacionalnim kongresima i simpozijima.

Dr.Darko Batistić, specijalist oftalmolog, retinolog, FEBO

Dr.Darko Batistić, specijalist oftalmolog, retinolog, FEBO

Dr. Darko Batistić, oftalmolog, subspecijalist za stražnji segment oka, s iskustvom u dijagnostici i liječenju bolesti mrežnice i žilnice. Obavlja operacije mrene-katarakte te zahvate na vjeđama. Specijalistički ispit na razini EU položio u Parizu (mentor prof.Bućan) i stekao prestižnu titulu FEBO.

Osoblje

USLUGA ANESTEZIOLOGA - kompletni prijeoperacijski pregled i nazočnost kod svih invazivno dijagnostičkih i terapijskih procedura i operacijskih zahvata

Djelatnici Poliklinike su iskusni profesionalci u radu s bolesnicima, koji su nam uvijek na prvom mjestu i dočekivani s posebnom pažnjom i ljubaznošću. Naši djelatnici aktivno se služe engleskim i njemačkim jezikom.